Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2004 και εδρεύει στον  Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η γνώση και η εξειδίκευση μας σε θέματα  που αφορούν το σύγχρονο design, την υλοποίηση και κατασκευή  διαφημιστικών εφαρμογών, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα  τεχνολογικά μέσα και τα άριστης ποιότητας υλικά μπορούν να  εγγυηθούν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

  Στη Sunday’s Group πιστεύουμε ότι η σωστή επιχειρησιακή  προβολή είναι το βασικό στοιχείο επιτυχίας και εξασφάλισης  βιωσιμότητας, για αυτό λοιπόν παρέχουμε στους πελάτες μας  ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης που καλύπτουν τόσο το  σχεδιασμό όσο και την πραγματοποίηση ιδεών.

  Η ενημέρωση μας σε θέματα που αφορούν εξελίξεις στον  διαφημιστικό τομέα είναι συνεχείς. Το ισχυρό προφίλ που  επέδειξε η εταιρία μας αυτά τα 3 χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να  μας εμπιστεύονται σήμερα ένας μεγάλος αριθμός πελατών,  συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών.

  Η θέληση και το πάθος μας για δημιουργία σύγχρονων  διαφημιστικών εφαρμογών έχουν ως αποτέλεσμα την δυναμική  μας παρουσία στο χώρο της below the line διαφήμισης.